11 de desembre 2007

I tu, què et poses ?





Per tots és ben sabut que entre aquesta setmana i la vinent es faran tots els sopars de Nadal d'empresa i això implica, entre altres coses, triar un modelet per lluïr davant de molts dels companys de feina.
Prendre la decisió del què ens posarem, per algunes, i parlo en femení és un gran mal de cap. Com que la majoria de les fèmines estem en competència constant -ja sigui de forma conscient o inconscient- dos mesos abans, un cop ja hem decidit assistir a l'eventualitat ens comencem a preocupar per l'envoltura que portarem el gran dia. I aleshores interroguem les companyes; algunes, sense pensar-s'ho, t'ho expliquen amb pèls i senyals, altres, com que volen portar l'exclusiva, diuen que no ho saben i que s'ho han de pensar i lògicament, hi ha qui agafarà el primer que trobi a l'armari; tot i que aquesta no és la tònica habitual.
El dia del sopar ens trobem, ens colguem d'elogis i després ens deixem verdes pel darrera. Comencem a comparar-nos ara amb aquesta que està més grassa, ara amb l'altra que vesteix com una meuca, ara amb aquella a qui tots els nois van al darrera... Tot sigui per reafirmar-nos i pensar que som el centre de totes les mirades i és que nosaltes som úniques! Per cert i tu, que et poses?