29 de novembre 2007

Petits grans instants a KPMG


Des de la finestra del despatx tinc a la llunyania una posta de sol deliciosa. El sol que ja comença a mandrejar trasllueix amb intensitat darrera de les muntanyes que s’albiren des de la sisena planta en un dels tants edificis que flanquegen la Diagonal a banda i banda, on jo treballo. Quin instant tant únic!
L’hora de dinar a KPMG també és una d’aquestes estones especials. El menjador s’omple de gent, les olors comencen a destil•lar a través del microones i impregnen l’ambient, es parla de temes intranscendents per evitar ferir sensibilitats, es gaudeix del menjar i es forgen amistats. Són moments preciosos de pausa, de descans, de sana desconnexió que ens esperonen a afrontar la resta de la jornada laboral.
I els cafès a mig mati, què en podem dir d’aquests minuts de glòria que ens desperten i ens carreguen les piles? Qui pot negar l’encant que tenen els raconets on hi ha les màquines de cafè?
Crec que és bo valorar aquests moments tan quotidians, ja que ens aporten un toc de màgia en el dia a dia d’aquesta nostra tasca rutinària per la què ens paguen i que anomenem : FEINA.
Espero que aquest article us aporti uns minuts de plaer i us faci gaudir de la vostra jornada.