20 de març 2009

Benvinguts a la primavera!


Avui arriba la primavera. El Tomàs Molina ens ho anunciava ahir al vespre. Avui a les 12 i uns minuts entrarem oficialment a l'estació de les flors.

Totes les emocions endormiscades durant l'hivern comencen a treure el cap per sobre dels llençols i sornegueres comencen a envaïr els nostres cossos. I aleshores les hormones comencen anar d'aqui cap allà com esperitades i els sentiments flueixen entre els cors. El pol·len es dispersa arreu i els estornuts omplen el nostre espai de so, també els ocells inicien les seves pràctiques de cant i farceixen els buits de silenci que sovint ens falten enmig de la ciutat.

És hora de sortir a passejar, aprofitar al màxim les hores de sol, fruïr del nostre clima mediterrani i començar a assaborir els fruits saborosos de les nostres terres.

1 comentari:

Diari de Barcelona ha dit...

Hola.
El Diari de Barcelona (www.diaridebarcelona.cat)vol fer un reportatge sobre el bloc. Cada setmana fem reportatges sobre blocs amb el seu creador, entrevistant-lo i portant-lo a un lloc que sigui addient pel seu bloc.
Ens agradaria poder quedar aquest proper dilluns dia 30 o dimarts dia 31. Esperant poder rebre resposta et deixo el meu mail.
Gràcies per tot.
Marta Camp
mcamp@barcelonatv.cat
Barcelona TV
935064200