20 de desembre 2008

Desitjos de Nadal

Aquest any, com cada any per aquestes èpoques, l'esperit de Nadal ja torna a rondar entre nosaltres i, com sempre, continua despertant els mateixos desitjos de consumisme, insolidaritat i egoisme entre les persones: entre els individus que necessiten tant i tant per viure, esclaus d'una feina que els aporta poc i que mica en mica els roba la família, en éssers que quan es miren al mirall tan sols hi saben veure un cos ple de roba i penjolls; entre els homes i les dones que compren amb diners les il·lusions dels petits i els somnis dels grans i que es passen l'any parlant amb si mateixos i escoltant la pròpia voluntat...
Per Nadal, com que l'ambient ho permet, s'encobreix la despesa de diners amb els bons desitjos. Hi ha tanta i tanta gent que es renta la cara a través dels bons propòsits!
En general em costa creure en determinats comportaments desagradables i parlar de les males vibracions que aquests generen, però passejant pel món no em passen per alt les actituds que veig, ni les paraules que sento, ni els sentiments que s'amaguen darrera d'algunes expressions i tota aquesta informació, de la que sóc conscient, em converteix en reaccionària i fa aflorar en mi aquest sentiments que poso per escrit.Per altra banda, crec que tan sols aquells que durant l'any ens dediquem a buscar la petita màgia del dia a dia, obrim ulls i orelles a tots els que ens envolten i som capaços d'il·lusionar-nos amb el somriure d'un infant i trobar la felicitat en una abraçada d'un amic, en aquestes dates, ho continuem fent, no és diferent, i creem una atmosfera positiva que es projecta arreu en tot moment: per Nadal, Sant Esteve, Reis, Pasqua i Sant Joan, sempre!

El meu desig per tots i per cada dia de l'any és que trobem la màgia en cada moment viscut i la compartim amb els que ens envolten fent del món un lloc millor per viure!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]0 Mac, [url=http://firgonbares.net/]biggest discount software[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] adobe buy macromedia microsoft office 2007 oem software
price software [url=http://firgonbares.net/]quarkxpress 5 free download[/url] price software
[url=http://firgonbares.net/]software change orders[/url] working with autocad in 3d
[url=http://firgonbares.net/]Poser 7 Mac[/url] free service order software
free macromedia fireworks software [url=http://firgonbares.net/]buy and sell signal software[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://hopresovees.net/][img]http://hopresovees.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]cheapest student software, [url=http://bariossetos.net/]how to use adobe acrobat 9 professional[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] autocad electrical software of adobe photoshop
microsoft office enterprise 2007 sp1 serial [url=http://hopresovees.net/]discounts microsoft office[/url] to sell a software product
[url=http://vonmertoes.net/]linux educational software[/url] 8 Mac
[url=http://bariossetos.net/]buy microsoft office student discount[/url] free antivirus for windows xp
anti virus software for sale [url=http://hopresovees.net/]free software like adobe[/b]